Kedves Vendégeink!

A Shape Zone szépségszalon zavartalan működéséhez és az esetleges félreértések elkerülése érdekében szükséges néhány alapvetően fontos és elengedhetetlen szabályt rögzíteni.

Bizonyára mindannyian szembesültünk már olyan helyzetekkel, amikor önhibánkon kívül elkéstünk egy találkozóról, vagy hirtelen le kellett mondanunk egy fontos eseményt. Bármikor és bárkivel előfordulhat, hogy a megbeszélt időpontra nem tud eljönni, ezért összefoglaljuk a szabályokat néhány pontban:

24 órán belüli lemondás esetén a foglalási díj nem jár vissza.

A Foglalási díj mértéke a választott szolgáltatás kezelésének értéke.

 

1. IDŐPONT EGYEZTETÉSE , BEJELENTKEZÉS

Szolgáltatásainkra személyesen, telefonon, online lehet bejelentkezni. Az online felületeken küldött üzenetekre a megadott nyitvatartási időben tudunk válaszolni. (H-SZ: 8:00-20:00 )

Időpont egyeztetés után ha nincs még bérleted hozzánk elkérjük email-címed , melyben minden adatot megadunk neked az előre utalással kapcsolatban , ahol átutalásoddal tudod foglalni időpontodat.

A telefonon történő megkeresésre nem minden esetben tudunk azonnal reagálni, de néhány órán belül garantáltan visszahívjuk önt .

2. KÉSÉS

Amennyiben nem sikerül időben érkezni a lefoglalt időpontra, kérlek, minden esetben jelezd nekünk !

Néhány perces késés az igényelt szolgáltatásra szánt időből vonódik le.

20-30 perces késés esetén a későbbi Vendégek időpontja miatt már előfordulhat, hogy nem tudunk elvállalni, mert egyrészt az a minőségi szolgáltatás rovására menne, másrészt tekintettel kell lennünk a pontosan érkező következő Vendégekre.

3. IDŐPONT LEMONDÁSA

Amennyiben közbejön valami és nem tudsz eljönni a megbeszélt időpontra, minimum 24 órával előbb jelezd.

24 órán belüli lemondás esetén PÓTDÍJAT kénytelen vagyunk felszámolni, amely a választott szolgáltatás 50%-át jelenti. Ha bérletted van hozzánk akkor az-az alkalom levonásra kerül. A váratlan események miatt (baleset, hirtelen jött betegség) lemondott időpontra a pótdíj természetesen nem vonatkozik!

4. BETEGSÉG

Lázas állapot, fertőző betegségek, különböző bőrelváltozások (pl. herpesz) esetén az igénybe vett szolgáltatás időpontját el kell halasztani, egyeztessünk egy későbbi időpontot, amikor már gyógyult, egészséges állapotban tudsz eljönni hozzánk.

LEmondás/Időponttörlés

Endless csomag megvásárlása esetén, amennyiben az időpont lemondások illetve az online rendszerben időpont törlések száma meghaladja a 4 alkalmat, nem tudunk továbbra Endless csomagot biztosítani számodra.

Időpontra érkezés

Mindenkit megkérünk, hogy az időpontjának megkezdése előtt érkezzen meg 10-15 perccel hamarabb.

Késés esetén pedig a késés időtartamát az edzés illetve kezelés idejéből tudjuk levonni.

ENDLESS :

Endless csomagok 30 napig érvényesek ( ünnep napokkal nem hosszabbítjuk) . Amennyiben betartod az időpont lemondásokról szóló szabályunkat, minden hónapban meghosszabbíthatod Endless csomagodat.

Endless csomag vásárlása nem jár kötöttségekkel.

Testkezelések időtartama

(Veshape/Powershape ): 40 perc

Infra edzés : 40 perc , EMS : 30 perc

Arckezelések: 60 perc

Endless-en Túl

Kezelés időtartama Veshape esetén 60 perc  vagy Powershape esetén 50 perc .

Infra edzés időtartama 50 perc.

Időpontjaidat akár 2 hónapra előre is be tudod ütemezni.

Bérlet árakról érdeklődj a recepciós pultnál vagy weboldalunkon is meg tudod tekinteni.

www.shapezone.hu

Amennyiben nem Endless csomagot vásárolsz, hanem alkalmas bérletet vásárolsz, időpontodat 24 óráig le tudod mondani levonás nélkül.

Visszatérítések:

Bérlet vagy ENDLESS csomag vásárlása esetén nem áll módunkban pénzt fizetni illetve a bérletek, csomagok nem átruházhatóak. 

Érdemes időpontot, úgy foglalni, hogy biztosan el tudsz jönni az adott edzésre illetve kezelésre.

Az időpontokat előre két hétre lehet lefoglalni online/telefonon/személyesen.

Amennyiben felveszed a kapcsolatot velünk telefonon és módosítod időpontodat, akkor az nem számít időpont lemondásnak.

48 órán belüli időpont átszervezés is lemondásnak számít.

Felhasználás

Bérleteidet a 1039 Budapest Mátyás király út 8. illetve a 1037 Budapest Szépvölgyi út 39. szám alatti szalonunkban is felhasználhatod. Ennek kapcsán a bérleteket nem áll módunkban tárolni.