fbpx

A férfiasság és a hialuron

Van, aki ajándékba kapja, van, aki magának intézi és van, akinek még kimaradt. Viszont a MAGiC SHOT egyszerre több dologra is megoldást nyújt, így egyre népszerűbb.

Háromszor tovább bírhatják az ágyban azok a férfiak, akik kipróbálják az új, hialuronos péniszinjekciót. Az injekció hatására csökken az érzékenység, ezzel arányos pedig nő a “teherbírás”

A próbák

30 tesztelőnek adtak be hialuront. Pontosan azt az anyagot, ami megtalálható a legtöbb hidratálókrémben, amit ajaktöltéshez használnak és még sorolhatnánk, hogy hol találkozhatsz vele. A bátor kipróbálók két harmada küzdött korai magömléssel, amíg ezt ki nem próbálta. Egyetlen kezelés elég volt ahhoz, hogy arról számoljanak be, a korai magömlés megszűnt, sőt! Háromszor tovább bírják az aktus során.

Hogy is a kezelés?

A hialuronsav lágyítja a szöveteket. A szépségtermékek és a beauty beavatkozások mellett régóta használják térdfájdalmak és ízületi problémák enyhítésére is. A bekezdés elején kiemelt tulajdonsága az, amely segít csökkenteni a hímtag érzékenységét.

 1. lépés: Konzultáció kérése az alábbi űrlap kitöltésével. Üzenetben írja meg a lehetséges időpontokat, amelyek megfelelnek Önnek.
 2. lépés: A konzultáció idején a kezelés időpontjának lefoglalása a kezelés díjának kifizetésével.
 3. lépés: A hatóanyag bevitele, valamint a péniszmodellezés a helyi érzéstelenítő anyag alkalmazását követően.
 4. lépés: Szexuális önmegtartóztatás (absztinencia) 2 hétig.

A hialuronsav általi péniszmegnagyobbítás eredménye a kis pénisszel rendelkező férfiak, vagy akár a normál pénisszel rendelkező, nagyobb péniszre vágyó férfiak önbizalmának növelése, az életminőség, a párkapcsolati és a szexuális élet feljavulása. Kívánt és elvárt hatása a bizonytalanság és a kisebbrendűség érzésének kiküszöbölése, melyet számos férfi érez pénisze méretével kapcsolatosan.

Központunk egy biztonságos Angliai eljárást, hialuronsavval történő injekciós kezelést alkalmaz, amely lehetővé teszi a páciensek számára a pénisz átmérőjének /vastagságának/ biztonságos és nagyon hatékony, szinte azonnali megnagyobbítását. Egyedülálló technológiánknak köszönhetőennem csupán a pénisz vastagságát, hanem látható hosszát is képesek vagyunk megnagyobbítani a befecskendezett hatóanyag tömegének köszönhetően, amely a pénisz hatékony meghosszabbítását.

A hialuronsav egy biztonságos hatóanyag, amely több mint 20 éve használatos elsősorban az arc és a mell részeinek megnagyobbítása során. A hialuronsav egy olyan endogén anyag, amely kitölti a hámsejtek sejtközötti (intercellularis) terét, valamint elősegíti a bőr puhaságának, simaságának és sűrűségének meghatározását. A beavatkozás kevesebb, mint 30 percig tart, melyet központunk minősített urológus szakorvosa hajt végre, aki többéves műtéti tapasztalata során a pénisz anatómiájában kitűnő jártasságot szerzett .Az eljárás biztonságos jellege, valamint magas eredményességi szintje lehetővé teszi olyan férfiak péniszének megnagyobbítását is, akik a pénisz sebészeti úton történő megnagyobbítása iránt félelemmel vizsonyulnak a szövődmények magas százaléka, valamint a beavatkozás alacsony sikerességi szintje miatt. Annak köszönhetően, hogy a hialuronsav egy endogén anyag, az eljárás esetleges nemkívánatos mellékhatásai nagyon ritka előfordulással rendelkeznek, valamint az eredmény teljes mértékben visszafordítható. Ez azt jelenti, hogy amennyiben a pénisz a megnagyobbítást követően nemkívánatos alakúva vagy méretűvé válna, az idő múlásával a pénisz újra elnyeri annak eredeti, kiindulási méretét és alakját. Az eljárás előnye szintén abban rejlik, hogy egy valóban hatékony módszerről van szó, ellentétben a hatástalan „pénisznövelő” tabletákkal vagy a különböző nyújtókészülékekkel, melyek nem csupán hatástalanok, de gyakran káros egészségügyi hatásúak, valamint a páciens idejét feleslegesen felemésztik.

Kisméretű, rövid, vékony pénisz.

Javasolt olyan kisméretű vagy akár átlagos méretű pénisszel rendelkező férfiak számára, akik nagyobb pénisszel kívánnak rendelkezni, illetve az életminőség, a párkapcsolat, valamint a szexuális élet javulását kívánják elérni. Az eljárás örömteli és kívánatos hatása, hogy kiküszöböli számos férfi által a péniszmérete miatt tapasztalt bizonytalanság és alsóbbrendűség érzését.

18 éven aluli személyek, lelki betegséggel küzdő vagy hialuronsav-allergiában szenvedő férfiak számára nem javasolt. Az eljárás a pénisz gyulladásos vagy daganatos megbetegedései, veleszületett pénisz-rendellenességek, illetve alsó húgyuti rendellenességek esetén nem alkalmas.

A beavatkozás előtt 7 nappal kötelező megszüntetni vagy módosítani a véralvadást befolyásoló gyógyszerek használatát a kezelőorvossal folytatott egyeztetés alapján. Bármilyen gyógyszer használata esetén ennek tényéről értesítse kezelőorvosát legalább 7 nappal a beavatkozást megelőzően. Az eljárás előtti napon javasolt a herezacskó (scrotum), illetve a nemi szervek tájékán található szőrzet leborotválása. A beavatkozást megelőzően a pénisztest (corpus penis) felületén érzéstelenítő oldatot alkalmazunk annak érdekében, hogy a beavatkozás során helyi érzéstelenítés mellett járjunk el.

A beavatkozás után 14 nap önmegtartóztatás (szexuális absztinencia) javasolt. A beavatkozás egyéb korlátozásokkal nem jár.

 • Konzultáció díja
 • Első kezelés
  5 ml hialuronsav
 • Első kezelés
  10 ml hialuronsav
 • Első kezelés
  15 ml hialuronsav
 • Második kezelés
 • 30.000 Ft
 • 850.000 Ft
  ( A konzultáció díja levonódik az árból)
 • 1.100.000 Ft
  ( A konzultáció díja levonódik az árból)
 • 1.500.000 Ft
  ( A konzultáció díja levonódik az árból)
 • Egyedi megbeszélés

Küldjön nekünk üzenetet