fbpx

Miért válasszuk a Thermage FLX kezelést?

Jelenleg a világon a legjobb kezelésnek tartják!

Thermage, olyan non-invasiv módszer, amely feszesíti a bőrt és megújítja a bőr mindhárom rétegének kollagén termelését. A Thermage kezelés, képes bárhol a testen feszesíteni, a bőrszövet mélyebb rétegeiben található kollagén rostokat, így a szemhéjon is alkalmazható.

Az első kezelés, amely 12 hónapon keresztül fejti ki a hátását!

Nincs szike, nincs injekció, nincs komplikáció!

A kezelés alatt, a bőr meglévő kollagénjét feszíti meg és a továbbiakban pedig stimulálja a kollagén termelést.

A hatás ezért részben azonnali és látható, másrészben elhúzódó és állandóan javuló, a kezelést követő 12. hónap végéig.

Az első kezelés, amit évente szükséges csak megismételni és hónapról hónapra feszesíti a kezelt területet.

MI AZ A THERMAGE® FLX?

A Thermage® FLX egy olyan egyedülálló, non-invazív biztonságos orvosesztétikai eljárás, amely regenerációs idő és kellemetlenség nélkül, klinikailag bizonyítottan feszesíti a bőrt és a kötőszövetet, valamint segít annak természetes megújításában. Évente egyszeri használatával megőrizhetőek az arc vonásai, megelőzhető a megereszkedés anélkül, hogy a páciens karakterét megváltoztatnánk.

A Thermage® FLX a világon első, már több mint 18 éve szabadalmaztatott rádiófrekvenciás (RF) technológia, amely a bőr legmélyebb rétegeinek hatékony felmelegítésével azonnali feszesítő hatása mellett hosszútávú kollagén termelést stimulál.

A hatása emiatt egyrészt azonnali, másrészt elhúzódó és állandóan javuló a kezelést követő 12 hónapban. Az eredmény pedig évekig látható.

A kezelés kiegészíti az egyéb esztétikai beavatkozások a, illetve hosszútávon, rendszeresen alkalmazva kiváló alternatívája a hosszú felépüléssel és hegekkel járó plasztikai sebészeti beavatkozásoknak.

Milyen eredmények várhatóak a kezelést követően?
A Thermage® FLX kezeléssel bőre feszes és sima lesz. Az eredmény évekig látható egyetlen kezelés után!

A Thermage® FLX kezelés előnye nem csak a műtét illetve injekciók nélküli kezelés, hanem az is, hogy kényelmes, gyors és fájdalommentes. A legtöbb páciens azonnal látja és érzi az eredményeket a kezelés után. A kezelés utáni javulás akár 12 hónapig is tart, illetve látható, mindaddig, amíg szervezete regenerálja a kollagént. Szervezetünk a kezelés hatására új kollagént termel, ami vastagabbá teszi a kollagén mátrixot, aminek feszesítő hatása van.

Az eredmények akár 5 évig is megmaradhatnak életmódtól (étrend, edzés stb.), életkortól és bőrállapottól függően.

Hatásai?
 • Feszesíti a laza, megereszkedett bőrt.
 • Felemeli a szemöldököt és kinyitja a szemkörnyéket.
 • Definiálja az állív területét.
 • Visszapozicionálja a lecsúszó középarcot.
 • Hatékony a narancsbőr ellen.
 • Javítja a bőr tónusát.
Milyen területeken alkalmazható?
 • Teljes arc (szemhéj, felső arc, középarc, alsó arc)
 • Nyak
 • Dekoltázs
 • Karok
 • Has
 • Combok
 • Fenék
 • Csípő
 • Kézfej
Fájdalmas-e a kezelés?
Egyes területek érzékenyebbek lehetnek és előfordulhat némi kellemetlenség, de a kezelés nem jár intenzív fájdalommal és így érzéstelenítésre sincs szükség.
Mi várható a kezelés után?
A végleges eredmény 25%-a javulásként azonnal látható, majd a kezelést követő hónapokban fokozatosan alakul ki a teljes hatás.

Érzékenyebb bőrű pácienseknél átmeneti bőrpír vagy enyhe duzzanat jelentkezhet a kezelés után, de ez általában 24 órán belül elmúlik.

A kezelés után azonnal lehet sminkelni és vissza lehet térni a normál életmódhoz.

Mielőtt belekezdenénk az első kezelésbe, INGYENES konzultációt kínálunk neked, amely során:

 • Meghallgatjuk, milyen elképzelésekkel érkeztél és milyen céljaid vannak,
 • Áttekintjük az egészségügyi előzményeidet,
 • És egyedi kezelési tervet készítünk számodra.

Tudj meg többet a kezelésről:

A Thermage FLX kezelés ideális azok számára, akik sebészeti beavatkozás nélkül, mégis tartós megoldással szeretnék bőrük szerkezetét újradefiniálni és vitalizálni és feszesíteni.

A Thermage FLX kezelés, akár több más nem invazív kezelés hatékonyságával is felérhet, emellett gond nélkül társítható más, szintén a bőr fiatalítását megcélzó módszerrel. Tökéletes anti-aging kezelés nők és férfiak számára, a fiatalabbaktól egészen az idősebb korosztályig. 

A legelső kezelés előtt, egy ingyenes és gyors 30 perces konzultáció során felmérjük az általános egészségi állapotot, hogy a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelést nyújthassuk. Ehhez tudnunk kell a korábbi műtétekről, jelenleg orvosi kezelésekről, gyógyszerek szedéséről, illetve a dohányzási és alkoholfogyasztási szokásokról.

Szakértőink ezután felmérik a bőrtípusodat, kezelési tervet javasolnak, és elmondják a kezelés előtti és utáni teendőket, valamint tájékoztatnak a várható eredményről. 

A Thermage FLX kezelés előtt már kerüld a napozást, ne használj retinoidot tartalmazó termékeket és olyan gyógyszereket, amik fényérzékenységet okoznak. 

A konzultáció alkalmával mindenről pontosan tájékoztatunk.

A Thermage FLX kezelést Évente egyszer lehet megismételni.

A végleges eredmény 25%-a javulásként azonnal látható, majd a kezelést követő hónapokban fokozatosan alakul ki a teljes hatás.

Érzékenyebb bőrű pácienseknél átmeneti bőrpír vagy enyhe duzzanat jelentkezhet a kezelés után, de ez általában 24 órán belül elmúlik.

A kezelés után azonnal lehet sminkelni és vissza lehet térni a normál életmódhoz.

MÉG NEM TUDTAD ELDÖNTENI MELYIK KEZELÉST VÁLASZD?
KÉRD KOLLÉGÁINK SEGÍTSÉGÉT!

Lépj velünk kapcsolatba!

This contact form is deactivated because you refused to accept Google reCaptcha service which is necessary to validate any messages sent by the form.

This will close in 20 seconds