Végleges Szőrtelenítés Teljes Test

Exluzív Ajánlat a Shapezone által.

1 évig a kezelünk a „ teljes” elégedettség eredményével. Ez idő alatt garantáltan megszüntetjük a szőr növekedést, illetve teljes egészében eltüntetjük a nemkívánatos szőrszálakat. Az 1 év időtartam az első kezelés napjától érvényes.
Teljes Test Végleges Szőrtelenítése, 1 évig korlátlan felhasználással. Lepd meg magad vagy párodat a bársonyos puha bőr varázsával!

Kinek ajánljuk a kezelést:

A Shapezone lézeres szőrtelenítő kezelése ideális mindazok számára, akik tartós és hatékony megoldást keresnek a nem kívánt szőrszálak ellen. Legyen szó arc, láb, vagy intim területekről, a kezelés minden bőrtípuson és szőrszín esetén biztonságos és hatékony. Azoknak is ajánljuk, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek és allergiásak a hagyományos szőrtelenítési módszerekre.

Hogyan történik a kezelés:

A ShapeZone lézeres szőrtelenítése a legmodernebb technológiával működik. A kezelés során nagy intenzitású fényimpulzusok hatolnak be a bőrbe, célzottan a szőrszálak pigmentjét támadva. A lézerimpulzusok magas hőmérsékleten pusztítják el a szőrtüszőket, anélkül, hogy károsítanák a környező bőrt. A kezelés gyors, fájdalommentes és hosszú távú eredményeket kínál.

Semmilyen kedvezménnyel nem vonható össze a szolgáltatás!

180 000 Ft

Cikkszám: SP0122-1 Kategória: