THREAD LIFTING, VÉKONYSZÁLAS KONTÚRTERÁPIA FELSZÍVÓDÓ BIOSZÁLAKKAL ( Nyak 30 szál )

A Shapezone Esztétikai klinikán végzett, úgynevezett szálbehúzás, azaz thread lifting az az arcfiatalító ránctalanító esztétikai eljárásunk, amely műtét nélkül nemcsak ráncaidat simítja ki, hanem arcod feszességét és kontúrját is növeli, ezáltal fiatalosabb, teltebb, simább lesz a bőröd.

Az eljárás során a kezelőorvos hajszálvékony bio-aktív steril szálakat húz be speciális tű segítségével a bőr alsóbb rétegeibe. Ezek a szálak néhány hét alatt felszívódnak és hatásukra egy nagyon látványos bőr-megújulási folyamat indul el. A beültetett szálak anyaga azonos az évtizedek óta biztonsággal használt sebészeti felszívódó varratokkal, melyek teljes mértékben lebomlanak a szervezetben.

A bioszálas arckontúrozás hatékony és gyors megoldást kínál pácienseinknek a látványos ránctalanítás, a kollagén szint fokozására és a szemöldök emelésére. Ráadásul ezeknek a szálaknak a bőrfeszesítő hatása akár 1,5-2 évig is eltart, hiszen a behúzás következtében keletkezett kötőszövetek azután is fennmaradnak, miután a szálak már felszívódtak.

MI AZ AZ ARC SZÁLAZÁS?

Az arcfiatalítás szálbehúzással egy forradalmi eljárás. Segítségével műtéti beavatkozás nélkül emelhető meg a megereszkedett arc, különböző ráncok kezelhetőek emellett az arc- és nyakbőr rugalmassága is helyreállítható.

Az évek múlásával egyre inkább észrevesszük magunkon az öregedés jeleit. Az arcunkon itt-ott megjelennek a nemkívánatos ráncok. És míg más testrészeinknél megfelelő öltözékkel akár még el is tudjuk rejteni azon részeket, amelyekkel nem vagyunk elégedettek, az arcunknál erre nincs lehetőségünk.

Bármennyire is odafigyelünk bőrünk ápolására, előbb vagy utóbb győz a gravitáció, és bizony bőrünk elkezd megereszkedni. Ráadásul az életmódunk és környezeti tényezők is hatással vannak bőrünk állapotára. A dohányzás, a sok stressz, a napsugárzás például kimondottan káros a bőrre.

Az arcfiatalítás vágya a legtöbbünk fantáziáját megmozgatja, de sokan félnek a műtéttel járó plasztikai sebészeti beavatkozástól, és ezzel el is engedik ezt a gondolatot. Számukra különösen jó hír, hogy ma már létezik műtét nélküli arcfiatalítás!

HOGY ZAJLIK A SZÁLBEHÚZÁSOS ARCFIATALÍTÁS?

Az FTC szálbehúzásra többféle elnevezést is szoktak használni. Az angol nyelvben a Fine Thread Contouring eljárást magyarul finomszálas kontúrterápiaként is ismerjük.
Ez a viszonylag új arcfiatalító technológia műtét nélkül történik. A szálbehúzással történő arcfiatalítás lényege, hogy metszések nélkül, teljesen természetes biolifting fonalak használatával lehet tartós és azonnal eredményt elérni. Az emberi természet általában türelmetlen, ezért minden olyan kezelés, ami azonnali változást ígér, az már jól hangzik.

KINEK JAVASOLJUK A SZÁLAZÁST?

Az arc szálbehúzás egy olyan anti-aging kezelés, ami tökéletes választás azoknak, akik nem szeretnének műtéti beavatkozást, de mégis szeretnének feszes bőrt. Megelőzésre, és a már kialakult problémára is egyaránt alkalmazható, de legtöbb páciensünk a 40 feletti korosztályból érkezik.

MIKOR NEM JAVASOLJUK AZ ARCFESZESÍTÉST?

  • Terhesség vagy szoptatás
  • Keloid hajlam
  • Aktív fertőzés, herpesz, gyulladásos állapot
  • Krónikus bőrbetegség esetén
  • Szteroid, véralvadásgátló alkalmazásakor

SZÁLBEHÚZÁS TAPASZTALATOK ÉS TENNIVALÓK KEZELÉS UTÁN

  • A kezelést követően esetlegesen jelentkező enyhe bőrpír, duzzanat, égő érzés, kisebb véraláfutások kezelésére steril szövetanyagba burkolt jeges borogatást javasoljuk.
  • Egy hétig kerülni kell a napozást, valamint a szauna és szolárium használatát, fényvédő használata javallott.
BeforeAfter

192 000 Ft

Kategória: