PROPHILO KEZELÉS

Kezelési terveink alapján ebből a kezelésből 3-4 kezelést szoktunk javasolni . A kezeléseket havonta érdemes megismételni.

Az egyik legmagasabb hialuronsav koncentrációjú formula, mely igazi áttörést hozott az anti-aging kezelésekben

Mi a Profhilo kezelés?

A Profhilo egy egyedülálló, forradalmi megközelítés a bőr fiatalítására. A bőr térfogatnövelése és az arcizmok mozgásának korlátozásával szemben, nagy mennyiségű hialuronsav több ponton keresztüli befecskendezésével érünk el egységes lifting hatást.
A hatóanyag 50% alacsony és 50% magas molekulasúlyú hialuronsav keverékét tartalmazza, melyek közvetlenül a dermiszbe fecskendezve bio-remodellező reakciót váltanak ki. Felébresztik, stimulálják a bőrben lévő 4 féle kollagén és elasztin termelését. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav hidratálja a bőr felszínét, míg az magas molekulasúlyú hialuronsav lifting hatást biztosít.
Az arc esetében a Profhilo injektálása öt-öt bioesztétikai ponton keresztül történik, melynek köszönhetően a gélszerű anyag a bőrben egyenletesen terjed szét. A leggyakoribb kezelési területek közé az arc és a nyak tartozik, de hatékonyan kezelhető a vele a dekoltázson, a kézfejeken, a karokon, a térden és a has területén megereszkedett bőr is.

300 000 Ft