FOX EYES

Legyen a tekinteted olyan, mint hírességeké!

Tudtad, hogy a szálbehúzás segítségével kiemelheted tekinteted? Biztosan neked is feltűnt, hogy a hollywoodi sztároknak milyen igéző az arckifejezésük. A Fox Eye kezelés segítségével most te is elérheted ezt a hatást.

FOX EYES

Legyen a tekinteted, tágabb és fiatalosabb! A Fox Eyes kezeléssel te is elérheted azt, hogy úgy nézz ki, mint a legtöbb híresség!

MI AZ A FOX EYES?

A Fox Eyes egy olyan kezelés, amely megemeli a szemöldök és a szemhéj vonalát, illetve nyitottabbá és tágabbá teszi a tekintetet. Szemünk egyfajta cicás hatást kap a beavatkozás által.

HOGY ZAJLIK A FOX EYES KEZELÉS?

A Fox Eye, egy szálbehúzással járó beavatkozás, amely vágás nélkül hajtható végre. A szálbehúzás után bőrödben fokozatosan növekszik a kollagéntermelés, ami lehetővé teszi azt, hogy hosszútávon tartós legyen az eredmény. A tekintetedet ezzel az eljárással megemelheted, és kihangsúlyozhatod, így az különösen látványossá válik.

A COG vagy MINT szálak behúzása egyidejűleg emeli meg a szemöldököt, és nyújtja meg a felső szemhéjat a halánték felé, azért hogy mandulaformát hozzon létre. Ez a fajta szálbehúzás alkalmas a szemöldök, a szemzug, az ajkak és az állvonal feszesítésére.

A kezelt területen a kollagéntermelés is fokozódik, hiszen a beültetett szálak fokozzák azt. A kor előrehaladtával így csökkenhet a bőr megereszkedésének mértéke, mivel a bőr feszessé vállik.

KINEK JAVASOLJUK?

Azoknak, akik szeretnének egzotikusabb, íveltebb tekintetet, ugyanakkor el szeretnék kerülni műtéteket. Szeretnék azt, hogy bőrükben meginduljon a kollagén termelődése.

KINEK NEM JAVASOLJUK?

  • aki terhes, vagy szoptat

A KEZELÉS ELŐNYEI

  • igézővé teszi a tekintetet
  • maximum egy órát vesz igénybe
  • kiegészíthető a botox kezeléssel
  • minimális fájdalommal jár
  • látványosan megváltoztatja a tekintetet
  • fokozza a kollagéntermelést
  • megelőzi a bőr megereszkedését

A FOX EYE KEZELÉS UTÁN

A kezelés után a bőr redőzötté válik, ám ezek a behúzódások idővel eltűnnek, az eljárás hatása pedig akár egy évig is eltarthat. A kezelést követő első időszakban az arctisztítást érdemes kerülni, óvatosan végezni.

HASZNÁLD A BEAUTY 20 Kódot további kedvezményért!

BeforeAfter

150 000 Ft

Kategória: