Beautyface Silver Csomag

 A Szaktudás és az Esztétika találkozása

A Beautyface kezelés nem arról szól, hogy egyes részletekre összpontosít, mint például az egyes ráncok vagy vonások. Ehelyett az egész arcot vesszük figyelembe, és arra törekszünk, hogy a teljes arckifejezést és arckontúrt fiatalosan formálja meg, ahol a harmóniát és az összhangot kombináljuk.

Orvosaink a legnagyobb elhivatottsággal és szenvedéllyel dolgoznak azon, hogy a Beautyface kezelés keretein belül eltüntessék az idő múlásának jeleit és akár évtizedeket fiatalítsunk megjelenéseden.

Az eredményes arcszobrászat kulcsa a szaktanácsadóinkkal és az orvossal való szoros együttműködés. A bizalmon alapuló kapcsolat lehetővé teszi, hogy lépésről lépésre haladjunk az arcbőr harmóniájának elérésében. Az orvosaink mint művészek hangolják össze az arcod vonásait, létrehozva a kívánt eredményt és megjelenést.

1: Konzultáció esztétikai szaktanácsadónkkal – Elképzeléseid valóra válnak

Az első konzultáció alkalmával szakértőinkkel részletesen átbeszélheted elképzeléseidet. Választ kapsz minden kérdésedre, és egyedi tervet készítünk, hogy visszaadhassuk neked a fiatalságod és magabiztosságod.

2. Legmodernebb klinikai gép kezelések- A hosszantartó eredmény kulcsa

A legmodernebb gépi kezeléseket alkalmazva felépítjük arcszerkezeted alappilléreit, hogy az elért eredmények nem csak pár hónapig legyenek látványosak, hanem akár évekig. Ezek a kezelések hosszú távú eredményt ígérnek, és hozzájárulnak ahhoz, hogy az elért fiatalos megjelenés hosszú ideig megmaradjon. Úgy gondoljuk ezt a lépést sok esetben kihagyják pedig ez a kulcsa a tartós eredménynek. Mi nem szeretnénk a pénztárcád ellenségei lenni, hanem szeretnénk, hogy minél tovább élvezdhesd a fiatalos látványt.

3: Feszesítés, bőrminőség javítás – Előkészület a teljes átalakulásra

A harmadik szakaszban a bőrminőség javítására és feszesítésére összpontosítunk, ezáltal további frissességet és feszességet kölcsönözve bőrödnek. A harmadik lépés egyfajta időálló szépségi folyamatot kínál, amely segít megőrizni és tovább fokozni azt a ragyogást, amit az előző kezelések révén sikerült elérni. A bőrminőségjavítás és feszesítés ezáltal nem csupán azonnali eredményeket hoz, hanem hosszú távon is elősegíti, hogy bőröd megőrizze frissességét és rugalmasságát, egyúttal fenntartva az elért fiatalos megjelenést.

4: Ránctalanítás, arcformázás – Azonnali Ragyogás

A negyedik lépésben szakértő kezeink segítségével alkalmazzuk a legmodernebb B0T0X és hialuronsavas töltőanyagokat. Ezek a hatóanyagok azonnali és látványos eredményeket hoznak, eltüntetve az öregedés jeleit és visszaadva arcod fiatalos ragyogását.

Azért válassz minket, mert:
Elkötelezettek vagyunk, hogy a maximális eredményt tudjuk neked biztosítani.
Szakértői Tudással rendelkezünk,
Orvosaink és Esztétikai szaktanácsadóink segítségével személyre szabott tervet alkotunk, ahol figyelembe vesszük egyedi kéréseidet.
Elhivatottak vagyunk a munkánk iránt, ezért:
Szenvedélyünk és szaktudásunk egyesül a teljes átalakulásod érdekében.

Beautyface Silver Csomag tartalma:

  • 1 alkalom Hifu Facelifting Arckezelés
  • 1 alkalom MIMCHE Rádiófrekvenciás Mikrotűs Arckezelés
  • 3 régió Botox kezelés
  • 3 ml Hialuronsav Arcformázás
  • 1 alkalom 2 ml Profhilo kezelés
  • 2 alkalom NCTF 135 HA Extra Erős hidratációs kezelés
BeforeAfter
BeforeAfter

720 000 Ft

Kategória: