ARCFORMÁZÁS 3ml

NE MARADJ LE A SHAPEZONE ÚJÉVI LEHETŐSÉGÉRŐL, AHOL 3 ML Arcformzás most 300.000 Ft helyett 150.000 Ft és a csomagajánlat mellé egy ajándék HIFU Facelifting Arckezelés is jár! 🙂

Vedd meg  a csomagot ONLINE, így egyrészt nem kell tartanod attól, hogy lemaradsz a kedvezményről illetve miután megvásároltad felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ahol időpontot egyeztetünk Veled 🙂

HIALURONSAVAS ARCFORMÁZÁS 3ml A hialuronsav egy természetesen előforduló poliszacharid, mely számos testrészünkben megtalálható, így az ízületekben és a bőrben is. Hialuronsav képes nagy mennyiségű vizet megkötni, ezáltal segít megőrizni a bőr nedvességtartalmát és rugalmasságát. A hialuronsavas kezelések a bőr hidratálásával és feltöltésével csökkentik a ráncokat és javítják az arc kontúrjait.

Mit kell tudnod a HIFU Arckezelésről:

Kinek ajánljuk a kezelést:

A HIFU arckezelés azoknak ajánlott, akik szeretnék visszaállítani bőrük fiatalságát és feszességét sebészeti beavatkozás nélkül. A kezelés kiválóan alkalmas a megereszkedett, fáradt arcbőr megemelésére, a szemkörnyéki ráncok csökkentésére, a toka liftingjére és a nyak ráncait is hatékonyan kezeli. Az eredmény természetes, kisimult és élettel teli bőrkép, mely akár 2 évig is tarthat.

Hogyan történik a kezelés:

A HIFU (High-Intensity Focused Ultrasound) technológia mikrofókuszált ultrahangot használ, melynek lényege, hogy a kezelőfej speciális kiképzésének köszönhetően az ultrahang hullámok egy meghatározott mélységben létrehozott fókuszpontban erősítik egymás hatását. A magas frekvencia nagyobb energiát és finomabb fókuszpontot eredményez, így a kezelés hatékony és biztonságos. A kezelés során az energia az elvárt hatást éri el a fókuszpontban, miközben a bőr felszíne nem ég meg és a környező szövetek épek maradnak.

200 000 Ft