3 régió kezelés Homlok,mérges ránc , szarkaláb

ORVOSI RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS HÁROM KIVÁLASZTOTT RÉGIÓN Az orvosi ránctalanítás egy különleges kezelési forma, amely a botulinum toxin hígított oldatának alkalmazásával történik három különösen fontos területen: a homlokon, a mérges ráncok (glabella) és a szarkalábak területén. A kezelés célja, hogy korlátozza ezeknek a területeknek a mimikai izmait, ezzel csökkentve a ráncok kialakulását és a már meglévő ráncok mélyülését.

MIKOR INDOKOLT A HÁROM RÉGIÓRA KONCENTRÁLÓ KEZELÉS? Ez a módszer ideális a homlok, a glabella (mérges ráncok) és a szarkalábak ráncainak simítására, valamint azok elmélyülésének megelőzésére. A kezelés segít a mimikai izmok relaxálásában, ami által a bőr simábbá és fiatalosabbá válik.

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ MENETE Az ingyenes konzultáció során egy profi szakember felméri az Ön igényeit, és részletes tájékoztatást nyújt a kezelés várható eredményeiről a kiválasztott területeken.

FELKÉSZÜLÉS A BEAVATKOZÁSRA A beavatkozás előtti előkészületek egyszerűek. Javasolt könnyű ételeket fogyasztani és gondoskodni a megfelelő hidratálásról. Kerülendő az aszpirin és egyéb gyógynövény alapú termékek szedése.

A BEAVATKOZÁS MENETE A kezelést orvos végzi helyi érzéstelenítésben, ahol a botulinum toxin higított oldatát a kiválasztott területek mimikai izmaiba injektálja. A kezelés során különös figyelmet fordítanak a homlok, a mérges ráncok és a szarkalábak területére. A hatás mértéke és ideje a beadott anyag mennyiségétől és a beadás helyétől függ. A beavatkozás körülbelül 15-20 percet vesz igénybe.

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A KEZELÉSTŐL? A kezelés hatása néhány nappal a beadás után teljesedik ki. Az eredmények időtartama változó, és több tényezőtől függ, többek között a hatóanyag dózisától, az egyén metabolizációs folyamatától, a hígításától és a beadás módjától. Általában 4-5 hónap után szükséges lehet az újabb kezelés. A kezelés után látható lesz a ráncai halványulása és a bőr kisimulása.

GYÓGYULÁS ÉS UTÓKEZELÉS A teljes hatás kialakulásához kb. 72 óra szükséges, ez idő alatt kerülni kell az extrém testhelyzeteket. Enyhe duzzanat vagy bevérzés előfordulhat a szúrás helyén.