Marionett ránc

MARIONETT RÁNCOK HIALURONSAVAS KEZELÉSE A hialuronsavas ráncfeltöltés az orvos esztétika területén az egyik leghatékonyabb módszer, különösen a marionett ráncok, vagyis az áll vonalán megjelenő függőleges ráncok kezelésére. Ez a gyors és fájdalommentes beavatkozás hosszú távú megoldást kínál a ráncok csökkentésére, segítve az arc fiatalosságának és harmonikus megjelenésének megőrzését akár egy évig.

A BŐR ÖREGEDÉSÉNEK BEFOLYÁSOLÁSA A bőr öregedése már 27 éves kortól kezdődik, ennek leginkább az arcunkon látható jelei. Az idő előrehaladtával a bőr kevesebb elasztint és kollagént termel, amelyek feszességet biztosítanak. A hialuronsav és a zsírréteg csökkenésével a bőr veszíti el hidratáltságát és rugalmasságát, megjelennek az első ráncok.

MILYEN TÉNYEZŐK BEFOLYÁSOLJÁK A BŐR ÖREGEDÉSÉT?

  • Környezeti hatások, UV-sugárzás
  • Életmód: kevés folyadékbevitel, alkoholfogyasztás, dohányzás
  • Genetikai hajlam és egyes betegségek A bőr öregedése természetes, de a ráncok és redők csökkenthetők különböző kezelésekkel.

MARIONETT RÁNCOK JELLEMZŐI A marionett ráncok az állcsúcs irányába folytatódnak, és gyakran a mosolyráncokhoz kapcsolódnak. Ezek a ráncok szomorú vagy dühös arckifejezést adhatnak az arcunknak.

A MARIONETT RÁNCOK KEZELÉSE A hialuronsavas feltöltéssel a marionett ráncok hatékonyan kezelhetők. A hialuronsav a bőr természetes összetevője, nagy vízmegkötő képességgel rendelkezik. Az öregedéssel csökkenő hialuronsav pótlásával a bőr visszanyeri hidratáltságát, rugalmasságát és az arc fiatalosabbá válik. A kezelés eredménye azonnal látható, de a teljes hatás kialakulásához két hét szükséges. A ráncfeltöltés eredménye akár 6-18 hónapig is tartós lehet.

MI AZ ELŐNYE A HIALURONSAVAS KEZELÉSNEK? A hialuronsav injektálása segít a bőr rugalmasságának és teltségének helyreállításában. Ajánlott azoknak, akik nem az egész arcukat, hanem csak bizonyos területeket szeretnének megfiatalítani. A ráncfeltöltés után a páciens visszatérhet a normál életviteléhez.

HATÓANYAG ISMERTETŐ A ráncfeltöltés során alkalmazott hialuronsav a szervezetben természetesen előforduló hialuronsavhoz hasonló, és mellékhatások nélkül lebomlik. A kezelést követően alkalmazható különböző prémium minőségű kozmetikai termékekkel fokozhat