Állív

HIALURONSAVAS ÁLLKAPCSÍV FORMÁZÁS Az állkapocsív megjelenése kulcsfontosságú az arc harmonikus kialakításában. A hialuronsavas kezelések ma már túlmutatnak a mimikai ráncok simításán; különféle molekulasúlyú és nagy sűrűségű hialuronsavak segítségével az állvonal erősítése és a hiányzó volumen pótlása is megvalósítható. Az állkapocsív enyhe térfogatnövelésével markánsabb kontúrokat kap, ami által jobban elkülönül az arc a nyaktól. Mindez műtét nélkül érhető el, létrehozva az ideális arcformát és fiatalos megjelenést.

KIKNEK AJÁNLOTT? A kezelés mind nőknek, mind férfiaknak ajánlott, kortól függetlenül, akik határozottabb, élesebb állkapocsívra és fiatalosabb arcra vágynak.

A KEZELÉS CÉLJAI

  • Kontúrozott, éles állkapocsív kialakítása
  • Ideális állcsúcs formálása
  • Az állvonal feszesítése, elvesztett térfogat pótlása
  • Fiatalos, harmonikus arcvonások visszaállítása

A KEZELÉS ALAPELVE A hialuronsav térfogatnövelő hatásával az állív újraformálható, az állcsúcs ideális helyzetbe hozható. A töltőanyag azonnali hatással pótolja a hiányokat, feszes, harmonikus megjelenést eredményezve.

A KEZELÉS GYAKORISÁGA Az injekciós kezelések hatása azonnal észrevehető és hosszan tartó.

MELLÉKHATÁSOK A kezelés apró tűszúrásokkal járhat, ami pici bevérzéseket, bőrpírt, enyhe viszketést, duzzanatot okozhat, de ezek gyorsan elmúlnak. Megfelelő előkészítéssel a felülfertőződés megelőzhető. Allergiás reakció vagy késői szövődmények rendkívül ritkák.

ELLENJAVALLATOK Aktív bőrbetegségek (pl. gennyes akné, kontakt dermatitisz, herpesz, fellobbant rozacea), lázas állapot, terhesség, vagy szoptatás esetén a kezelés nem ajánlott