Áll-mandibula szöglet

HIALURONSAVAS KEZELÉS AZ ÁLL-MANDIBULA SZÖGLET FORMÁZÁSÁRA A hialuronsav, egy természetes poliszacharid, amit a testünkben számos helyen megtalálhatunk, kiválóan alkalmazható az áll és az állkapocs szögletének formázására. Ez a cukorfajta a bőr hidratálását és rugalmasságának megőrzését segíti, így kiválóan alkalmas az áll-mandibula szöglet kontúrjának kiemelésére és formázására.

ALKALMAZÁSI LEHETŐSÉGEK AZ ÁLL-MANDIBULA SZÖGLETNÉL A hialuronsavas kezeléseknek köszönhetően az állkapocs szögletét stabil, illetve dinamikus töltőanyagokkal lehet formázni. Ezek a töltőanyagok a mimikai mozdulatokkal harmonizálva mozognak, így természetes hatást érünk el. Az áll területén elvégzett korrekciók jelentős vizuális változást hozhatnak, ami akár a páciensek önbizalmát is növelheti.

A HIALURONSAVAS KEZELÉS KÜLÖNLEGESSÉGE AZ ÁLLNÁL Az áll-mandibula szöglet formázása esetén a kezelés gyors és azonnali eredményeket hozhat. A szögletesebb, karakteresebb állkapocs vonal a férfiak körében különösen népszerű, mivel ez a megjelenés a hagyományosan erősebb, határozottabb arckarakterisztikákat sugallja.

A KEZELÉS MENETE AZ ÁLL-MANDIBULA SZÖGLETNÉL Az állkapocs szögletének formázása során egy vékony tű segítségével juttatjuk be a hialuronsavat a bőr mélyebb rétegeibe. Az eljárás minimális kellemetlenséggel jár, és a töltőanyagban található lidokain biztosítja az érzéstelenítést. A kezelés általában 30 perc és egy óra között tart.

A HATÁS TARTÓSSÁGA ÉS MELLÉKHATÁSAI Mint minden hialuronsavas kezelés esetében, az eredmények tartóssága függ a szervezet hialuronsav lebontó enzimjeinek aktivitásától. Mellékhatásként előfordulhat bőrpír vagy bevérzés, valamint a vízmegkötő képesség miatti enyhe duzzanat, amelyek általában gyorsan elmúlnak.

KOMBINÁLT KEZELÉSEK A legjobb eredmények érdekében gyakran ajánlott kombinálni a hialuronsavas kezeléseket más módszerekkel, így az áll-mandibula szöglet formázását is más arcfiatalító beavatkozásokkal egészíthetjük ki.