PROPHILO KEZELÉS

-50% KEDVEZMÉNY

Az egyik legmagasabb hialuronsav koncentrációjú formula, mely igazi áttörést hozott az anti-aging kezelésekben
Mi a Profhilo kezelés?
A Profhilo egy egyedülálló, forradalmi megközelítés a bőr fiatalítására. A bőr térfogatnövelése és az arcizmok mozgásának korlátozásával szemben, nagy mennyiségű hialuronsav több ponton keresztüli befecskendezésével érünk el egységes lifting hatást.
A hatóanyag 50% alacsony és 50% magas molekulasúlyú hialuronsav keverékét tartalmazza, melyek közvetlenül a dermiszbe fecskendezve bio-remodellező reakciót váltanak ki. Felébresztik, stimulálják a bőrben lévő 4 féle kollagén és elasztin termelését. Az alacsony molekulasúlyú hialuronsav hidratálja a bőr felszínét, míg az magas molekulasúlyú hialuronsav lifting hatást biztosít.
Az arc esetében a Profhilo injektálása öt-öt bioesztétikai ponton keresztül történik, melynek köszönhetően a gélszerű anyag a bőrben egyenletesen terjed szét. A leggyakoribb kezelési területek közé az arc és a nyak tartozik, de hatékonyan kezelhető a vele a dekoltázson, a kézfejeken, a karokon, a térden és a has területén megereszkedett bőr is.
Milyen esetben ajánljuk és nem ajánljuk?
Az idő múlásával a hialuronsav mennyisége természetesen csökken a bőrben, amely így elveszíti feszességét és rugalmasságát.
A kezelés tökéletes mindazok számára, akik nemcsak hidratálni szeretnék a bőrüket, de az öregedés hatásait is szeretnék ellensúlyozni. A Profholio hatására a bőr rugalmasabbá válik, visszanyeri a térfogatát és a dúsabb megjelenést, csökkenti a ráncokat és vonalakat, hidratálja a dehidratált, napkárosodott bőrt, valamint elősegíti a bőröregedés korai jeleinek megelőzését.
Mint minden injekciós eljárásnak megvannak a maga kockázatai, így a kezelés nem javasolt a vérzési rendellenességek, terhesség, szoptatás esetén, valamint a szervezet immunválaszát csökkentő betegségben szenvedők számára
Mi történik az első konzultáción?
A legelső kezelés előtt, egy ingyenes és gyors 30 perces konzultáció során felmérjük az általános egészségi állapotot, hogy a legbiztonságosabb és leghatékonyabb kezelést nyújthassuk. Ehhez tudunk kell a korábbi műtétekről, jelenleg orvosi kezelésekről, gyógyszerek szedéséről, illetve a dohányzási és alkoholfogyasztási szokásokról.
Szakértőink ezután felmérik a kezelendő területet, kezelési tervet javasolnak, és elmondják a kezelés előtti és utáni teendőket, valamint tájékoztatnak a várható eredményről, lehetséges kockázatokról.
Hogyan készülj a kezelésre?
A véraláfutások elkerülésének érdekében a kezelést megelőző héten kerüld a gyulladáscsökkentők, aszpirin, halolaj, Omega 3 zsírsav, fokhagyma, E-vitamin, Gingko Biloba, orbáncfű szedését, valamint az alkohol fogyasztását, mert megnöveli a véralvadási időt. A konzultáció alkalmával mindenről pontosan tájékoztatunk.
Mi történik a Profhilo kezelés során?
A Profhilo a szintetikus hialuronsav egyik tiszta formáját használja. A gélszerű anyagot mikroinjekcióval juttatjuk a bőr felső rétegeibe, melyhez az eljárás leghatékonyabb módszét, a BAP (bioesztétikai pontok) technikát alkalmazzuk. A technika lényege, hogy az injekciót az arc mindkét oldalának 5-5 legfontosabb pontjába adjuk, melynek köszönhetően a készítmény egyenletesen tud szétoszlani, és nincs szükség több szúrásra.
A kezelés során alacsony és magas molakulatömegű hialuronsavat juttatunk nagy koncentrációban a bőrbe. A készítmény nem tartalmaz kémiai térhálósítókat vagy adalékanyagokat. Mivel a hialuronsav önmaga is vonzza és megtartja a vizet, ezzel fejt ki térfogatnövelő hatást.
Míg hialuronsav tartalmú töltőanyagok a befecskendezett területen maradnak, addig a Profhilo lassabban, de folyamatosan terjed szét a bőrben, és a többi készítménnyel ellentétben a mélyebb rétegeket is hidratálja.
A kezelés időtartama 30 perc.
Hány kezelés szükséges az eredmények eléréséhez?
A legjobb eredmény eléréséhez minimum 2 kezelés ajánlott 4-6 hét különbség elteltével. Egyes testtájak, például a nyak vagy a kéz kezelése esetén három alkalom iis szükség lehet.
A kezelés hatása idővel fokozódik, és a bőrtípustól és az életmódtól függően akár 6-12 hónapig is eltarthat, így lehetővé téve a bőr természetes megfiatalodását.

Milyen utókezelésre van szükség a Profhilo kezelés után?
A kezelés nem jár gyógyulási idővel, azonnal vissza lehet térni a mindennapi tevékenységekhez. Normális mellékhatásként, apró véraláfutások keletkezhetnek a tűszúrás helyein, melyek rövid időn belül természetesen felszívódnak. A kezelés után ne viselj sminket, és ne dörzsöld, masszírozd az injekció beadásának helyét. Továbbá kerüld a napozást, szaunázást és a megerölető fizikai tevékenységeket, sportot.