NUCLEOFILL KEZELÉS

A Nucleofill kezelés az orvos-esztétikai terület legújabb innovációja.

Ez a különleges eljárás hidratál, biostimulál és harcol a szabadgyökök ellen, egyedülálló módon támogatva a bőr egészségét és megújulását. A Nucleofill nem hialuronsav alapú, hanem polinukleotid gél formájában hat, közvetlenül a sejtek szintjén. Ezáltal nem csak töltőanyagként funkcionál, hanem aktiválja a sejtek működését, javítva a bőrtónust és növelve a hidratáltságot.

A Nucleofill háromfajta hatással rendelkezik: hidratál, biostimulál és semlegesíti a szabadgyököket, amelyek kombinációjával elősegíti a bőr regenerálódását. Ezt nevezik bio-restrukturálásnak, amely tartós lifting hatással jár.

A kezelést különféle bőrproblémákra javasolják: rugalmatlanság, öregedési jelek és a mély hidratálás szükségessége esetén. Minden életkorban és bőrtípusnál alkalmazható, különböző koncentrációkban és sűrűségekben elérhető. A Nucleofill Medium vagy Strong változatokat az idősödő, dehidratált, fakó bőrre ajánlják, míg a Nucleofill Eye különösen a szem környékére hatékony. Hajhullás és hajritkulás ellen a Nucleofill Hair termék alkalmazható.

A kezelés módszere a cél és a kezelt terület függvényében változik, lehet injekciós, kanüllal történő vagy multi-injekciós technika. A legjobb eredmény érdekében 5 alkalmas kúrát javasolnak, két hetes időközönként.