Végleges Szőrtelenítés Teljes Test 5 ALKALOM

Vedd meg  a csomagot ONLINE, így egyrészt nem kell tartanod attól, hogy lemaradsz a kedvezményről illetve miután megvásároltad foglalhatod is időpontodat a kezelésedre:)

KINEK AJÁNLJUK A KEZELÉST ? 

A Shapezone lézeres szőrtelenítő kezelése ideális mindazok számára, akik tartós és hatékony megoldást keresnek a nem kívánt szőrszálak ellen. Legyen szó arc, láb, vagy intim területekről, a kezelés minden bőrtípuson és szőrszín esetén biztonságos és hatékony. Azoknak is ajánljuk, akik érzékeny bőrrel rendelkeznek és allergiásak a hagyományos szőrtelenítési módszerekre.

 

Ezt a csomagot általában azoknak a vendégeinknek javasoljuk, akik a teljes testükön megszeretnének szabadúlni a szőr kellemetlen tulajdonságaitól, mint például szőrtűsző, begyulladt szőrszálak, kipattogzódás, állandó borotválkozások. 

A csomag a teljes test kezelését tartalmazza, egy kezelés időtartama maximum 60 perc.

Hogyan történik a kezelés ?

A ShapeZone lézeres szőrtelenítése a legmodernebb technológiával működik. A kezelés során nagy intenzitású fényimpulzusok hatolnak be a bőrbe, célzottan a szőrszálak pigmentjét támadva. A lézerimpulzusok magas hőmérsékleten pusztítják el a szőrtüszőket, anélkül, hogy károsítanák a környező bőrt. A kezelés gyors, fájdalommentes és hosszú távú eredményeket kínál.

Más kedvezménnyel nem összevontható

LIMITÁLT KEDVEZMÉNY, MÁS KEDVEZMÉNYEKKEL NEM ÖSSZEVONHATÓ

49 900 Ft

4 készleten

Cikkszám: SP0122-1-1 Kategória: