3 régió kezelés (választható területek)

Vedd meg MOST Barbie SALE keretein belül a 3 Régió Terület BOTOX kezelést 120.000 Ft helyett 34.900 FT-ért.

B0T0X kezelés:

Mindent, amit tudni kell a ráncok eltüntetéséről

A B0T0X kezelés az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás a mimikai ráncok ellen.

Hogyan működik a B0T0X kezelés, és kinek ajánlott?

A B0T0X kezelés hatékonyan gátolja a dinamikus ráncok kialakulását, segítve a bőr simaságát. A mimikai izmok intenzív működése okozza leginkább az arcunkon megjelenő ráncokat. A B0T0X kezelés ideiglenesen blokkolja ezeket az izmokat, így simábbá téve a bőrt és csökkentve a ráncokat.

A kezelés gyors, biztonságos és hatékony megoldás, műtéti beavatkozás nélkül. A B0T0X injekciókat előre meghatározott pontokra juttatják be vékony tűvel, blokkolva az izmok működését és csökkentve a ráncokat.

A B0T0X kezelést főként az életkoruk miatt ráncokkal küzdők számára ajánljuk, de egyre több fiatal is választja prevenciós céllal a ráncok ellen.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása? A kezelés eredménye már néhány nap alatt láthatóvá válik (általában 7-14 nap) , és általában 3-6 hónapig tart. Az egyéni biológiai reakció és életmód befolyásolhatja az anyag felszívódását és a hatástartamot.

Fontos tudnivalók a B0T0X kezelésről: A kezelés után kerülni kell a napozást, szaunázást és szolárium használatát. Az esetleges mellékhatások kezelésére jeges borogatást és különféle krémeket javasolunk.

Ha szükséges, utólagos kezelésre is sor kerülhet, ha a kezelt területen nagyobb mennyiségű B0T0X-ra van szükség. Ezt 14 nappal a kezelés után lehet eldönteni. Egy korrekciós kezelés ingyenes.

Ha észlelsz asszimetriát vagy nem vagy elégedett a kezelés eredményével, fordulj vissza a klinikánkra, ahol szívesen segítenek a további kezeléssel.

3 Régió terület esetén 100 egységet használunk fel. ( A területek válaszhatóak)

FOGLALD LE IDŐPONTODAT EGYSZERŰEN

BeforeAfter

34 900 Ft

Kategória: