Izzadásgátló kezelés hónalj, talp, tenyér

IZZADÁSGÁTLÓ KEZELÉS HÓNALJ, TALP ÉS TENYÉR TERÜLETEN Az izzadásgátló kezelés hatékony módszer a túlzott izzadás, más néven hyperhidrosis kezelésére. A verejtékmirigyeink túlműködése sokak számára okozhat kényelmetlenséget és önbizalmi problémákat. A kezelés nemcsak a túlzott izzadás mérséklésére szolgál, hanem segíthet azoknak is, akik szeretnének elszakadni a folyamatos dezodor használattól és az abban található káros hatóanyagoktól.

A BOTULINUMTOXIN ALKALMAZÁSA AZ IZZADÁSGÁTLÁSBAN A botulinum toxin ideiglenesen blokkolja az izmokhoz érkező idegjeleket a kezelt régióban, lehetővé téve az izzadást termelő mirigyek kiengedő izomzatának időszakos blokkolását a hónaljban, a tenyéren és a talpon.

AZ IZZADÁSGÁTLÁS MENETE A kezelés egy szakorvosi konzultációval kezdődik, ahol megbeszélésre kerülnek a várható eredmények és a kezelés részletei. Ezt követően a szakorvos lefertőtleníti a bőrt, és szükség esetén érzéstelenítő krémet alkalmaz. A tényleges beavatkozás során a botulinum toxin hígított oldatát vékony tűvel juttatják a bőr alá.

AZ IZZADÁSGÁTLÓ KEZELÉS UTÁNI HATÁSOK A kezelés hatása nem azonnal, hanem 3-5 nappal később válik érzékelhetővé, a végleges hatás kialakulásához körülbelül 14 nap szükséges. A kezelés eredménye általában 6-8 hónapig tart, és évente 1-2 alkalommal szükséges megismételni. A kezelés teljesen mellékhatásmentes, az eredmény egyéntől és kezelt területtől függően változik.

AZ IZZADÁSGÁTLÓ KEZELÉS ELŐNYEI

  • A konzultáció során azonnal megtörténik a kezelés
  • Az eredmény már 3-5 napon belül érezhető
  • Egyszerű, de hatékony orvosesztétikai eljárás
  • Gyors kezelés, mindössze 15 percig tart, hosszantartó eredménnyel

A kezelést kizárólag képzett szakorvos végezheti, biztosítva ezzel a kezelés biztonságát és hatékonyságát.