BOTOX Kezelés FULL FACE + 2 ML Profhilo

BOTOX kezelés:

Mindent, amit tudni kell a ráncok eltüntetéséről

A BOTOX kezelés az egyik legnépszerűbb esztétikai beavatkozás a mimikai ráncok ellen.

Hogyan működik a BOTOX kezelés, és kinek ajánlott?

A BOTOX kezelés hatékonyan gátolja a dinamikus ráncok kialakulását, segítve a bőr simaságát. A mimikai izmok intenzív működése okozza leginkább az arcunkon megjelenő ráncokat. A BOTOX kezelés ideiglenesen blokkolja ezeket az izmokat, így simábbá téve a bőrt és csökkentve a ráncokat.

A kezelés gyors, biztonságos és hatékony megoldás, műtéti beavatkozás nélkül. A BOTOX injekciókat előre meghatározott pontokra juttatják be vékony tűvel, blokkolva az izmok működését és csökkentve a ráncokat.

A BOTOX kezelést főként az életkoruk miatt ráncokkal küzdők számára ajánljuk, de egyre több fiatal is választja prevenciós céllal a ráncok ellen.

Mennyi ideig tart a kezelés hatása? A kezelés eredménye már néhány nap alatt láthatóvá válik (általában 7-14 nap) , és általában 3-6 hónapig tart. Az egyéni biológiai reakció és életmód befolyásolhatja az anyag felszívódását és a hatástartamot.

Fontos tudnivalók a BOTOX kezelésről: A kezelés után kerülni kell a napozást, szaunázást és szolárium használatát. Az esetleges mellékhatások kezelésére jeges borogatást és különféle krémeket javasolunk.

Ha szükséges, utólagos kezelésre is sor kerülhet, ha a kezelt területen nagyobb mennyiségű B0T0X-ra van szükség. Ezt 14 nappal a kezelés után lehet eldönteni. Egy korrekciós kezelés ingyenes.

Ha észlelsz asszimetriát vagy nem vagy elégedett a kezelés eredményével, fordulj vissza a klinikánkra, ahol szívesen segítenek a további kezeléssel.

FULL FACE esetén 200 egységet Botulin toxint használunk fel.

Kezelt Területek: 

  • Homlok
  • Glabella
  • Szarkalábak
  • Szem alatti ráncok
  • Szemöldök emelés
  • Nyuszi ráncok (orr mentén)
  • Marionett ráncok
  • Állív kontúrozás

+ AJÁNDÉK 2 ML PROFHILO Bőrminőségjavító kezelés

( Profhilo technikát alkalmazva 5-5 ponton juttatjuk be a  32mg alacsony molekulatömegű hialuronsavat )

IDŐPONTFOGLALÁS

BeforeAfter

69 900 Ft

Kategória: