Powershape2 Testkezelés

NE MARADJ LE A SHAPEZONE ÚJÉVI LEHETŐSÉGÉRŐL, AHOL A LEGHATÉKONYABB ALAKFORMÁLÓ KEZELÉST MOST 50% Kedvezménnyel tudod megvásárolni! 🙂

Vedd meg  a csomagot ONLINE, így egyrészt nem kell tartanod attól, hogy lemaradsz a kedvezményről illetve miután megvásároltad felvesszük veled a kapcsolatot telefonon, ahol időpontot egyeztetünk Veled .

10 alkalmas BOX vásárlása esetén 5 alkalom EMS Testkezelést adunk ajándékba !

Ha pedig nem vagy biztos abban, hogy ez a legjobb választás neked vagy teljes átalakulást tervezel, foglalj ingyenes konzultációra időpontot, ahol segítünk neked abban, hogy mely kezelések lennének neked a legmegfelelőbbek, így egy teljeskörű kezelési tervet kapsz tőlünk, amit személyre szabottan CSAK NEKED állítunk össze! 🙂

Kinek ajánljuk a kezelést:

A Powershape 2 kezelés kiváló választás azoknak, akik makacs zsírlerakódásoktól szeretnének megszabadulni olyan testtájakon, mint a felkar, has, csípő, fenék, comb, hát, arc és toka. Ideális azok számára is, akiknek a cellulit okoz gondot és feszesebb, fiatalosabb bőrt szeretnének. A kezelés különösen ajánlott azoknak, akik a maximálisan sima bőrfelszínt szeretnének elérni, cellulit és zsírdepók látványa nélkül. Ez a  testkezelése az egyik  leglátványosabb, bőrfeszesítő eljárás.

Hogyan történik a kezelés:

A Powershape 2 technológiája a rádiófrekvencia, a softlézer és a vákuum szívóhatásának kombinációján alapul. A rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek anyagcseréjét, míg a softlézer elősegíti a zsírsejtek elfolyósítását és méretük csökkenését. A vákuum szívóhatás fokozza a zsírszövetek vér- és nyirokkeringését, simítja a bőrfelszínt és csökkenti a zsírlerakódásokat. A kezelés során a bőr feszesebbé, fiatalosabbá válik, a cellulit mentessé válik.


Cikkszám: SP0001 Kategóriák: ,