1 régió kezelés

40% Kedvezmény

ORVOSI RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉS EGY VÁLASZTOTT RÉGIÓBAN Az orvosi ránctalanítás egy speciális kezelési forma, ahol a botulinum toxin hígított oldatát használják egy adott, előzetesen kiválasztott területen, mint például a homlok, szemöldök vagy a szem körüli rész. A kezelés célja, hogy korlátozza a kiválasztott területen található mimikai izmok aktivitását, ezzel csökkentve a ráncok kialakulását és a már meglévő ráncok mélyülését.

MIKOR INDOKOLT AZ EGY RÉGIÓRA KONCENTRÁLÓ KEZELÉS? Ez a módszer ideális a mimikai ráncok simítására, valamint a ráncok mélyülésének megelőzésére. További alkalmazásai között szerepelhet a szemöldök emelése vagy a szemrés nyitottságának növelése.

AZ ELSŐ KONZULTÁCIÓ MENETE Az ingyenes konzultáció során egy profi szakember felméri az Ön igényeit és részletes tájékoztatást nyújt a kezelés várható eredményeiről a kiválasztott területen.

FELKÉSZÜLÉS A BEAVATKOZÁSRA A beavatkozás előtti előkészületek egyszerűek. Ajánlott könnyű ételeket fogyasztani és gondoskodni a megfelelő hidratálásról. Kerülendő az aszpirin és egyéb gyógynövény alapú termékek szedése.

A BEAVATKOZÁS MENETE A beavatkozást profi szakember végzi helyi érzéstelenítésben, ahol a botulinum toxin higított oldatát a kiválasztott terület mimikai izmába injektálja. A kezelés gyakran a homlok, szemöldök vagy a szem körüli területen történik. A hatás mértéke és ideje a beadott anyag mennyiségétől és a beadás helyétől függ. A beavatkozás általában körülbelül 15 percet vesz igénybe.

MILYEN EREDMÉNYEKET VÁRHAT A KEZELÉSTŐL? A kezelés hatása néhány nappal a beadás után teljesedik ki. Az eredmények időtartama változó, és több tényezőtől függ, többek között a hatóanyag dózisától, az egyén metabolizációs folyamatától, a hígításától és a beadás módjától. Általában 4-5 hónap után szükséges lehet az újabb kezelés. A kezelés után látható lesz a ráncai halványulása és a bőr kisimulása.

GYÓGYULÁS ÉS UTÓKEZELÉS A teljes hatás kialakulásához kb. 72 óra szükséges, ez idő alatt kerülni kell az extrém testhelyzeteket. Enyhe duzzanat vagy bevérzés előfordulhat a szúrás helyén. Az izmok blokkolódásának mértéke a beadott anyag mennyiségét