Slider

Személyre szabott étrend

Számomra mindig is fontos volt az egészség, a fitt érzettség és a megjelenés. Amióta három gyermek édesanyjának mondhatom magam azóta ez csak fokozódott.
Az évek folyamán kitapasztalhattam, hogy a női szervezet milyen hatásokra hogyan reagál és mi az amivel ellehet érni a kitűzött célt. Sokat tanultam, hogy az én tapasztalataimat kiegészítsem az egészséges életmód tanulmányaival.

Egy éve sikerült megvalósítani az álmom, hogy megnyissak egy olyan szalont ahol minden területen segítséget tudjak nyújtani olyan nőknek akik fogyni vagy alakot formálni szeretnének.

Egy év alatt is már rengeteg nőnek sikerült elérni a célját a segítségemmel és bízom benne, hogy ez még csak a kezdet!
Hiszem, hogy a legfontosabb, hogy önmagunknak tetszünk és hogy jól érezzük magunkat a saját testünkben!

Miért érdemes egészségesen táplálkozni?

Jobb közérzet 0
Önbizalom 0
Súlyvesztés 0
Egészséges szervezet 0

A megelőzés nem jelent nagyobb költséget sem, csupán ésszerű átcsoportosítást. Aki az egészségesebb életmódot drágának tartja, nem gondolkodik hosszútávon. A helytelen életmód és a tápanyaghiány által előidézett hiánybetegségek vagy negatív gondolatok okozta pszichoszomatikus eredetű betegségek kezelése sokkal többe kerül. Bár az életmód áthangolása a mai élettempó mellett plusz teendőnek tűnhet, én mindig azt szoktam megkérdezni, mi a dominánsabb, az érzés, hogy milyen jó teleenni magunkat, vagy az a szomorúság, hogy nem érezzük jól magunkat a bőrünkben.

Először is szeretnék pár alapvető változást felsorolni, ha belevágunk az életmódváltásba: egészségesebbek, kitartóbbak, motiváltabbak, fittebbek és sikeresebbek leszünk, több önbizalommal fogunk rendelkezni, illetve a túlsúlyunktól is megszabadulhatunk!

Mennyibe kerül a személyre szabott étrend?

Must have!

SZEMÉLYRE SZABOTT ÉTREND ÁR

  • Dietetikai konzultáció
  • 4 hétre szóló, személyre szabott étrend
  • Ár: 45.000 Ft

A személyre szabott étrend ára forintban értendő és az ÁFÁ-t tartalmazza. A személyre szabott étrendet és a dietetikai konzultációt a Shape Zone Szalonban, szakértőinktől veheted igénybe.