Slider

Sztárkezelés az arcfiatalításban

Mi az a HIFU?

A HIFU a High Intensity Focused Ultrasound (magyarul: Nagy Intenzitású Fókuszált Ultrahang) rövidítése.
 A technológia a 2010-es években debütált, és azóta is töretlen a sikere a ránctalanításban.

A HIFU az egyik leghatékonyabb és legsikeresebb szépészeti eljárás, melynek köszönhetően sebészeti beavatkozás nélkül érhetünk el jelentős lifting-hatást. Az UTIMS HIFU kiválóan alkalmas a homlok, a szemöldök, az arc, az állvonal, a nyak, a toka és a dekoltázs látványos megfiatalítására.

Ez az UTIMS HIFU:

Nincsenek műtéti hegek 0
Látványos és gyors 0
Face lifting-hatás 0
Biztonságos 0

Az idő múlásával teljesen természetes, hogy a bőr megereszkedik, megváltozik. Az első ráncok már a húszas évek közepén is megjelenhetnek. Aggodalomra azonban semmi ok: az UTIMS HIFU-t tulajdonképpen bárki használhatja – legyen szó az első szarkalábakról vagy a már javában megereszkedett bőrről. A forradalmian hatékony technológiának köszönhetően az öregedés folyamatát szerencsére műtéti beavatkozás nélkül is megállíthatjuk, mi több a már kialakult ráncokat is eltüntethetjük.

Az UTIMS HIFU minden esetben személyre szabott, ám a kezeléseket (azok intenzív hatékonysága miatt) leginkább a 35 éven felüli hölgyeknek és uraknak ajánljuk. Felső korhatár pedig nincs: a HIFU a szépkorúak bőrével is csodákat tesz!

Az UTIMS HIFU kezelés során olyan ultrahang hullámokat bocsát ki, amelyek egymás hatását felerősítve a kezelt területen a szöveti hőmérsékletet 65-75 Celsius-fokra emelik.

Ennek köszönhetően a fehérjék koagulációs nekrózisa (vagyis kontrollált hősérülése) következik be, miközben a környező területek épek maradnak. A képződött hő hatására az arcszövet rostos szerkezeteiben azonnali kontrakció történik, ami már a kezelés után látványosan feszesebb bőrt eredményez. A 3-4 tized milliméter átmérőjű mikrosérülések gyógyulása során felépül egy hosszú távú hatás is, amely a fibroblast sejtek rostprotein termelődésének következménye.

 

A három mélységben elvégzett HIFU kezelés:

  • feszessé teszi arcszövet struktúráját,
  • a kollagén rendszer rekonstrukciójával intenzív facelifting hatás jön létre
  • az elasztin rostszerkezet újraépítésével gondoskodik a ráncok csökkentéséről vagy mérettől függő eltávolításáról (1,5 mm).

A háromféle hatás  összeadódik, így érhetünk el komplex, káprázatos eredménnyel járó és hosszan tartó fiatalító és megújító eredményt az arcon, a nyakon és a dekoltázson.

A teljes végeredmény nagyjából 2-3 hónap alatt alakul ki, és kb. 1-1,5 évig tart.

Arcfiatalítás, műtét nélkül!

Ezért jó a HIFU

  • akár 8 évvel is fiatalabbá varázsol
  • nincsenek műtéti hegek
  • nincs kockázat, teljesen biztonságos
  • tartós és látványos végeredmény
  • javítja a bőr textúráját
  • megemeli a megereszkedett bőrt

Mennyibe kerül az UTIMS HIFU?

Must have!

UTIMS HiFU ÁR

  • UTIMS Hifu arclifting mikrofókuszált ultrahanggal, műtét nélküli arcfiatalítás, 120 perc: 330.000 Ft

Az UTIMS HIFU kezelés ára forintban értendő és az ÁFÁ-t tartalmazza. A műtét nélküli arcfiatalító kezelést a Shape Zone Szalonban, szakértőinktől veheted igénybe.