Slider

Természetesen hatékony!

A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás testfáslizás egy olyan természetes anyagokkal dolgozó, testkezelés, melyet a szakma a Nemzetközi Feltalálói Nagydíjjal jutalmazott.

Zsírbontás 0
Méretcsökkentés 0
Cellulit csökkentés 0
Célzott salaktalanítás 0

Karcsúsítás négyszeres hatékonysággal

A testtekercselés egy teljesen természetes és rendkívül hatékony megoldás arra, hogy ott karcsúsítsunk, ahol szeretnénk. A módszer világszerte hatalmas népszerűségnek örvend – a testtekercselés technológiájának kifejlesztését Európai Feltalálók Nagydíjával is elismerték. A tekercselés során a legjobb krémekkel dolgozunk, ennek köszönhetően a makacs zsírpárnák szinte leolvadnak a kényes területekről. Az pedig már csak hab a tortán, hogy az extrahatékony kezeléstől bőröd feszes, sima és csodaszép lesz.

Hogyan működik?

A fáslizáshoz használt hatóanyagokban lévő illóolajok, mint az eukaliptusz, borsmenta, mentol és rozmaring erős hyperemizáló hatásuknál fogva intenzív vérkeringést és vérbőséget idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben. Ennek hatására a test mélyebb rétegeiben belső hidegségérzet lép fel, amiből az következik, hogy a testnek le kell építenie és el kell égetnie az elraktározott felesleges tápanyagokat annak érdekében, hogy a keletkezett energia segítségével a hőegyensúlyt fenntartsa. A technológia elő- és utókezelő anyagai egyúttal gondoskodnak a bőr megszépítéséről és feszesítéséről.

A fáslizás sikerének titka az, hogy a napi kalóriaszükséglet 70-80%-át a szervezetünk saját hőegyensúlyának fenntartására használja!
A Wiener Kosmetikum® aromaterápiás fáslizás egy hideg eljárás, így nincs folyadékvesztés, avagy az úgynevezett szaunahatás – a méretek ezért nem fognak visszatérni néhány pohár víz elfogyasztása után sem!

Beszéljenek a számok!

A testtekercselésnek köszönhetően csökken a kezelt testrész körmérete. Az eredmény a kezelés után azonnal centiméterekben mérhető. A problémás területeken célzott salaktalanítást érhetünk el. A narancsbőr jelentősen csökken, a kezelt területeken a bőr feszesebb lesz.

Árak

Próbáld ki Te is!

Testtekercselés árak

  • 1 alkalom: 9.500 Ft
  • Bérletárakért és aktuális kedvezményekért érdeklődjön a szalonban!

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.