Shadow
Slider

PowerShape - tökéletesre formál

A PowerShape 2 világszerte hatalmas sikernek örvend. A szuperhatékony gép a vákuum erejével kombinálja a multipoláris és bipoláris rádiófrekvenciát, illetve a lipolézer technológiát.

A kezelések során mindig arra a testrészre fókuszálunk, amelyet formálni akarunk: legyen szó tokáról, hasról, felkarról, hátról, fenékről vagy combokról.

A PowerShape 2 zsírbontás közben felgyorsítja a vérkeringést, csökkenti a narancsbőrt, fiatalítja a bőrt. Az érett arcbőrt feszessé, fiatalabbá varázsolja.

Hogyan működik?

A PowerShape2 integrált alakformáló és arcfiatalító rendszer a rádiófrekvenciát, a soft-lasert és a vákuum szívóhatását kombinálja kezelőfejeiben a kiváló kezelési eredmények elérése érdekében.

A kombinált kezelőfejekben a rádiófrekvencia hőenergiája felgyorsítja a zsírsejtek természetes metabolizmusát, ezáltal nagymértékű zsírbontást és méretcsökkentést eredményez.

Arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását. A kezelőfejekbe épített 660 nm hullámhosszú soft lézer a zsírsejtek sejthártyájának átjárhatóbbá tételével gyorsítja a zsírsejtek elfolyósításának folyamatát, ezzel is megkönnyítve a zsírbontást, és elősegítve a zsírsejtek méretének csökkentését. Egyúttal a vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére. Az RF és a lézer hatékonyságát fokozza a vákuum szívóhatása, ami felgyorsítja a zsírszövetben a vér- és nyirokkeringést, kiegyenesíti a bőrfelszínt, csökkenti a zsírdepókat, komplikációk nélkül javítja a bőr általános állapotát és a cellulitot ezáltal feszesebb körvonalakat eredményez. Arckezelésnél a vákuum optimális arc nyirokmasszázst biztosít.

Kezelhető területek: felkar, has, csipő, fenék, comb, hát, arc, toka

Zsírbontóan jó!

Alakformálás

A modern technológiának köszönhetően sokkal könnyebben elérheted az álomformádat.

Zsírbontás

Zsírégetés? A PowerShape-el gyerekjáték!

Narancsbőr csökkentés

Ints búcsút a makacs cellulitnak!

Bőrfeszesítés

Selymes, fiatal bőr? A PowerShape-pel ezt is elérheted!

Arcfiatalítás

A vörös lézerfény pozitív, fiatalító hatást gyakorol a bőrszövet egészére, így az érett arc ismét fiatalosabb lehet.

Salaktalanítás

A PowerShape nemcsak formál, hanem méregtelenít is!

Ajándék hullámmasszázs!

Számunkra Te vagy a legfontosabb – éppen ezért Budapesten egyedülálló módon, az alakformálásodat extra, több ezer forint értékű ajándékkal tesszük igazán sikeressé. A ShapeZoneban ugyanis minden PowerShape kezelés mellé teljesen ingyen kapsz egy hullámmasszázst is.

A hullámmasszázs az alakformálás egyik csúcstechnológiája: segít a salaktalanításban, javítja a keringést, csökkenti a narancsbőrt, felgyorsítja a fogyást.

A terápia során a zsírsejtek a visszerekből és a nyirokkéregből a nyirokcsomók felé terelődnek, majd a vénás keringésbe jutnak, s végül kiürülnek a szervezetből.

A PowerShape kezelés után tehát hullámmasszázzsal tökéletesítjük az alakformálást. A tökéletes alak így nem álom többé!

Az eredményt imádni fogod!

PRÓBÁLD KI MÉG MA A POWERSHAPET A HULLÁMMASSZÁZZSAL KOMBINÁLVA ÉS TAPASZTALD MEG TE IS A MODERN ALAKFORMÁLÁS LEGEGYSZERŰBB MÓDJÁT. A KEZELÉST BÁRMEKKORA SÚLYFELESLEGGEL IGÉNYBE LEHET VENNI – NEKED CSAK FEKÜDNÖD KELL, A TÖBBI A MI DOLGUNK. BUDAPESTI ALAKFORMÁLÓSZALOUNK LESZ A NAGY ÁTALAKULÁSOD HELYSZÍNE.

PowerShape+Hullámmasszázs

  • 1 alkalom: 18.500 Ft
  • Bérletárakért és aktuális kedvezményekért érdeklődjön a szalonban!