Slider

Mondj nemet az öregedésre!

A világszerte közkedvelt PowerShapenek nők sokasága köszönheti szépségét. A különleges technológiának köszönhetően valóban megállíthatod az idő múlását.

Fájdalommentes kezelések 0
Látványos eredmény 0
Mimikai ráncok csökkentése 0
Hatékonyság 0

Arcfiatalítás fájdalommentesen

Az idő vasfogának az arcunk sem tud ellenállni. Kezdetben az apróbb mimikai ráncokra csodálkozunk rá, amelyek lassanként egyre mélyebbé válnak. A PowerShapenek köszönhetően azonban valamelyest megállíthatjuk az idő kerekét: a fiatalabb arcbőr ma már nem álom! A tűmentes arcfiatalítást már a harmincas éveik elején járó hölgyeknek is szoktuk ajánlani. Az EunSung PowerShape2 ugyanis egy olyan Integrált arcfiatalító rendszer, amely a multipoláris rádiófrekvenciát, a thermális bipoláris RF-et, a vákuumot és a soft-lasert kombinálja a kiváló kezelési eredmények érdekében. Az arckezelés során az RF hőenergiája elősegíti a kollagén rekonstrukciót, azaz a bőr megfiatalodását.

Hogyan működik?

A kisméretű arckezelőfejjel történő RF kezelés közvetlenül a bőr kollagénben gazdag rétegében fejti ki hatását. A létrejövő hő hatására a bőr feszességét adó kollagén rostok összeugranak, ami azonnal egy láthatóan feszesebb arcot eredményez. A 2 MHz-es RF ideális a fibroblaszt sejtek metabolizmusának stimulálására. A folyamat hosszú távú eredménye 2-3 hónap alatt épül fel egy természetes kollagén rekonstrukció által, ami tartósan feszesebb bőrszövetet, fiatalosabb arcot eredményez. A kisméretű multipoláris RF kezelőfej vörös fényű LED fényterápiát is tartalmaz, amely segítséget nyújt a bőrsejt állomány megújulásában.

Fiatalabb arcbőr?

Igen! A PowerShape arcfiatalító rendszerének köszönhetően a tükörből egy olyan nő fog visszanézni Rád, aki büszke a szépségére. Vesd be az apró praktikát és élvezd a szűnni nem akaró bókokat!

PowerShape arcfiatalító kezelés ár

Próbáld ki Te is!

Arcfiatalítás

  • 1 alkalom: 24.500 Ft-tól

– kezelés időtartama 60 perc –

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.