Égess el akár 1500 kalóriát!
Shadow
Slider

1 edzés - akár 1500 kalória mínusz

A fogyókúra alapja az, hogy kevesebb kalóriát fogyasszunk, mint amennyit elégetünk. 1500 kalória két étkezésnek felel meg. Nos, az InfraSlimX akár ennyit is elégethetsz egyetlen edzés alatt.

Szuperhatékony zsírégetés 0
Méregtelenítés 0
Cellulit csökkentés 0
Cellulit csökkentés 0
Elégedettség 0

Az InfraSlimX titka

Az InfraSlimX az alakformálás egyik csúcstechnológiája. A fekvő kerékpár kapszula szuperhatékonyságát a fitness, az infra és a vákuum hármasának köszönheti. Edzés közben az infrahő a szövetek mélyére hatol, így felfokozva az anyagcserét. Az infrahővel stimulált sejtek a felesleges anyagokat kiürítik a sejt közötti térbe, melyek aztán a nyirokkeringéssel a verejtékmirigyekbe és a kiválasztó szervekbe jutnak, és természetes úton távoznak a szervezetből. Az infrahő ezzel egyidejűleg fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítő folyamat gyorsabban végbemegy. A vákuumos technológia tovább serkenti a keringést, a salakanyagok távozását és a kemény kötőszövetek oldását: az edzésnek karcsúsító, bőrtisztító, bőrfeszesítő, zsírégető hatása van.

Formál

Szabadulj meg egyszerűen a makacs zsírpárnáktól!

Méregtelenít

Az infrahő fokozza a vér- és nyirokkeringést, ezért a méregtelenítés is gyorsabb.

Viszlát narancsbőr!

A cellulitottól a legnehezebb megszabadulni - de nem az InfraSlimX-szel!

Mivel készülj?

Az edzéshez hozz magaddal kényelmes sportcipőt és sportruházatot. A kezelések során a fólianadrágot, a zsírégető géleket, illetve a vizet mi biztosítjuk.

Árak

Edzés programok

    • Próbaedzés: 3.500 Ft
    • 1 alkalom: 5.500 Ft
    • Bérletárakért és aktuális kedvezményekért érdeklődjön a szalonban!

Fontos!

Az edzéshez kérünk, hozz magaddal kényelmes sportcipőt és sportruházatot. A kezelések során a fólianadrágot, a zsírégető géleket, illetve a vizet mi biztosítjuk.

Az árak forintban értendők és az ÁFÁT tartalmazzák.